Νίκος & Μαίρη

Όταν πήραμε τη μεγάλη απόφαση να κάνουμε το επόμενο βήμα, έμπαινε ο χειμώνας και θέλαμε ο γάμος μας να είναι χειμωνιάτικος, είχαμε στη διάθεσή μας μόνο τέσσερις μήνες! Και όμως... η επιλογή της εποχής μας δικαίωσε απόλυτα!

Σε αυτή μας την προσπάθεια να διοργανώσουμε το γάμο μας, βρήκαμε συμπαραστάτες, εκτός από τον εκπληκτικό καιρό, όλους τους επαγγελματίες με τους οποίους συναργαστήκαμε, μεταξύ των οποίων και τον Ηλία. Το όνομα και η φωνή του Ηλία μας ήταν οικεία από το ραδιόφωνο, όμως δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά. Μας τον σύστησαν δύο φίλοι μας και χωρίς δεύτερη σκέψη ήρθαμε σε επαφή μαζί του. Από την πρώτη συνάντηση καταλάβαμε πως είμαστε τυχεροί και πως ο Ηλίας ξέρει τη δουλειά του τόσο καλά, που από εμάς χρειάζεται την ενεργό συμμετοχή και τη διάθεσή μας να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά!

Πράγματι, δημιούργησε για το γάμο μας το τέλειο μουσικό κλίμα και από τη στιγμή μου μπήκαμε στην αίθουσα της δεξίωσης έως το πρωί τόσο εμείς όσο και οι τετρακόσιοι καλεσμένοι μας χορεύαμε ασταμάτητα! Αξιοπρεπής, εργατικός, ευχάριστος, νηφάλιος, μα πάνω από όλα σωστός επαγγελματίας!!! Ο Ηλίας όχι μόνο ικανοποίησε τις προσδοκίες μας αλλά τις ξεπέρασε κιόλας!!! Και μετά το γάμο έχουμε γίνει φανατικοί θαυμαστές του στο ραδιόφωνο! Με επαγγελματίες σαν τον Ηλία η επιτυχία ενός γάμου είναι εξασφαλισμένη!

Ηλία σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που με τη μουσική σου απογείωσες την ομορφότερη ημέρα της ζωής μας!!! Σου ευχόμαστε κάθε καλό στη ζωή σου! 

Νίκος & Μαίρη

15/2/2014