Τάσος & Ευδοκία

Το σημαντικότερο κομμάτι σε μια εκδήλωση και πολύ περισσότερο σε ένα γάμο είναι εκτός βέβαια από τη διάθεση του ζευγαριού, είναι η μουσική... Η μουσική συντελεί στο να περάσουν καλά οι καλεσμένοι και η βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλους!!!

Εμείς λοιπόν σε αυτό το κομμάτι σταθήκαμε πάρα πολύ τυχεροί!!! Ένας φίλος μας πρότεινε τον Ηλία και μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καλύτερος!! Και πραγματικά είχε απόλυτο δίκιο!!

Σαν σωστός επαγγελματίας κατάλαβε αμέσως τι ακριβώς θέλαμε και έκανε ένα πρόγραμμα που ξεπέρασε όλες μας τις προσδοκίες!! Δεν θέλαμε να είναι ένα συμβατικό γλέντι γάμου αλλά ένα ξέφρενο νεανικό party!! Διασκεδάσαμε όλοι τόσο πολύ... κατάφερε να ικανοποιήσει όλους μας τους καλεσμένους, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο (εξαιρετική η προτάση του για την μουσική την ώρα του φαγητου, επέμενε και είχε δίκιο γιατί τους ξεσήκωσε όλους!!). Όλο το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί η πίστα ήταν γεμάτη!!! Οι καλεσμένοι μας λένε ακόμα και τώρα ότι δεν έχουν πάει σε πιο ωραίο γάμο που να έχει τόσο κέφι!!!

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά που δε θα ξεχάσουμε ποτέ!!! Ηλία σε ευχαριστούμε που κάνοντας απλά τη δουλειά σου συνέβαλες στο να περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Σε ευχαριστούμε που κατάφερες να κάνουν πληγές τα πόδια μας από το χορό...!!! ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!  

 

Τάσος & Ευδοκία