Γιώργος & Αγγελική

Ο Ηλίας ήταν ένα πολυ επιτυχημένο κομμάτι του γαμου μας όπως όλοι οι επαγγελματίες που μας βοήθησαν να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα!

Όσο για τον Ηλία συγκεκριμένα κατάφερε να συνδυάσει όλα αυτά που του ζητήσαμε και το αποτέλεσμα ξεπερνούσε κάθε προσδοκία! Για μας ήταν μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη να βιώνουμε όλη αυτή τη φαντασία! Θεωρητικές κουβέντες, μουσικά ακούσματα, σχέδια, όνειρα, κατάφερε να τα συνδυάσει και το αποτέλεσμα ούτε που το περιμέναμε! Ηταν το καλύτερο πάρτυ της ζωής μας που του έδωσε ρυθμό, τέμπο και ένταση (ξέρεις εσυ... Πάμε δυνατά) ο Ηλίας με απίστευτη επιτυχία! Κατάφερε να κάνει μικρούς και μεγάλους να χορεύουν με την καρδιά τους μεχρι το πρωί και ακόμη και σήμερα μετα απο έξι μήνες να μας λένε για το καλύτερο γλέντι! Λεπτομέρειες και σκέψεις της τελευταίας στιγμής όλα εγίναν πραγματικότητα εύκολα, απλά, χωρις πίεση αλλα μόνο με το ενδιαφέρον του Ηλία για την δική μας στιγμή και φυσικά την εμφανή αγάπη για τη δουλειά του. Έτσι συστήνουμε στους μελλοντικούς νεονυμφους, σε βαφτισεις αλλα και σε κάθε πάρτυ ανεπιφύλακτα τον Ηλία ως Dj αλλα και ως άνθρωπο!

Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεισφορά σου στη πιο όμορφη νύχτα της ζωής μας και για το χρώμα σου στη Ζωγραφιά μας...

 

Υ.Γ : Τέλεια τέλεια τέλειαααα..!!!

 

Γιώργος & Αγγελική