Νίκος & Διονυσία

Ως γνήσιοι χορευταράδες αλλά και της αγάπης μας για την μουσική, θέλαμε ο γάμος μας να είναι μια ευκαιρία για ένα μεγάλο ξέφρενο γλέντι προς τιμήν των καλεσμένων μας.

Όποτε κομμάτι της επιτυχίας αυτού βρισκόταν σε αρκετό βαθμό στα χεριά του dj. Σε αυτό σταθήκαμε τυχεροί καθώς ένα στενό αγαπημένο μας πρόσωπο μας σύστησε ανεπιφύλακτα τον Ηλία Μπακέα. Το όνομα του μας ήταν γνωστό καθώς έχει πολύ καλή φήμη στους χώρους αυτούς κι όχι μόνο. Η συνάντηση του μαζί του δεν διέψευσε τα όσα ακούγονται γι ' αυτόν. Με την εμπειρία του, τον επαγγελματισμό του, την φιλικότητα του, μας κέρδισε απ' την πρώτη στιγμή. Και η εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο του ολοκληρώθηκε την μεγάλη μέρα του γάμου μας!! Χωρίς ίχνος υπερβολής ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Οι καλεσμένοι μας όπως και εμείς χορεύαμε ασταμάτητα. Κανείς δεν χρειάστηκε να ζητήσει κάποια «παραγγελία» καθώς ο Ηλίας είχε αναληφθεί κάθε επιθυμία του κοινού. Οι χοροί, τα γέλια , τα χειροκροτήματα , οι σαμπάνιες, ακόμα και τα λουλούδια δεν σταμάτησαν μέχρι το τέλος του γλεντιού. Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι αφού διασκέδασαν με την ψυχή τους! Ήταν αυτό ακριβώς που αναζητούσαμε και το βρήκαμε χάρη σ' εσένα Ηλία Μπακέα . Σ' ευχαριστούμε πολύ...

 
Νίκος & Διονυσία