Ηλίας & Γεωργία

Με τον Ηλία συναντηθήκαμε μόνο μισή ώρα, λίγες μέρες πριν τον γάμο μας. Ευτυχώς για εμάς, μια ακύρωση στο πρόγραμμα του, μας έδωσε τη χαρά να αναλάβει ο Ηλίας έστω και τελευταία στιγμή τη μουσική στο γάμο μας!

 

Δυο λόγια για τον γάμο μας: το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή και είχαμε ελάχιστο χρόνο και χιλιάδες εκκρεμότητες. Ως προς τη μουσική… το απολυτό χάσμα! Η νύφη ήθελε ελληνική κ παραδοσιακή μουσική, ο γαμπρός ξένη ροκ και μέταλ!! Οι καλεσμένοι μας από διαφορετικά μέρη, όλες οι ηλικίες κ με διαφορετικά στυλ! Μόνο ένας πολύ καταρτισμένος επαγγελματίας θα μπορούσε να φέρει εις πέρας μια τόσο δύσκολη αποστολή και μάλιστα χωρίς τη συνεργασία του ζευγαριού: δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε, δεν είχαμε τίποτα στο μυαλό μας, δεν είχαμε ούτε μια ενδεικτική playlist, δεν είχαμε βρει ούτε καν "το τραγούδι" του γάμου μας. Ξέραμε μόνο πόσο διαφορετικοί είμαστε και ότι θέλαμε να περάσουμε όλοι καλά και να χορέψουμε πολύύύ!!! Μας υποσχέθηκε πως δεν θα αφήσει κανέναν στην καρέκλα του, του υποσχεθήκαμε ότι θα φροντίσουμε γι' αυτό! Κρατήσαμε όλοι τον λόγο μας!

Το ραντεβού μας κράτησε μόνο μισή ώρα, ο Ηλίας κατάλαβε αμέσως με ποιους έχει να κάνει και πήρε όλο το θέμα πάνω του. Εμείς απ' την άλλη, αμέσως καταλάβαμε ότι ξέρει άριστα τη δουλειά του και κυρίως ότι την αγαπάει πολύ! Και το αφήσαμε όλο πάνω του. Με δυο κουβέντες συνεννοηθήκαμε και από αυτό το σύντομο ραντεβού ήμασταν σίγουροι ότι όλα θα πάνε μια χαρά! Επίσης, ο Ηλίας φρόντισε και για κάποια άλλα τεχνικά θέματα (ήχου), καθώς ο χώρος που είχαμε κλείσει μας άφησε ακάλυπτους τελευταία στιγμή από μηχανήματα και ηχεία..! Φρόντισε κ γι αυτό, χωρίς να μας αγχώσει ούτε λεπτό!

Θεωρούμε οτι η μουσική σε οποιαδήποτε εκδήλωση, πόσο μάλλον σε έναν γάμο είναι ίσως ο κυριότερος συντελεστής επιτυχίας. Το αποτέλεσμα ήταν μια καταπληκτική βραδιά όπου η δεξίωση μετατράπηκε σε ένα ξέφρενο γλέντι, το όποιο εξελίχθητε σε ένα απίστευτο πάρτυ! Κανένας δεν έμεινε στη θέση του, χορέψαμε όλοι ως το πρωί ασταμάτητα, ακόμα και άτομα που σπάνια χορεύουν δεν κατέβηκαν απ' την πίστα! Μέχρι και ο γαμπρός άλλαξε τρία πουκάμισα! Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι έκαναν μέρες να συνέλθουν από τον χορό και μέχρι σήμερα μας μιλούν για το πόσο ωραια πέρασαν και ότι εκείνη η βραδιά τους έχει μείνει αξέχαστη! Αλλά και για εμάς τους δυο κυρίως, ήταν μια βραδιά που δεν φανταζόμασταν πόσο κέφι και χαρά θα είχε. Μια βραδιά που περάσαμε τέλεια με τους δικούς μας ανθρώπους και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Όποιοι έχουν κάνει έναν γάμο, γνωρίζουν καλά πόση πίεση έχει η οργάνωση του και πόσο δύσκολα συναντάς επαγγελματίες που σε καταλαβαίνουν, που διαβλέπουν τι θες και κρατούν τον λόγο τους. Εμείς αυτό το συναντήσαμε στον dj μας και πραγματικά δικαίωσε απόλυτα την επιλογή μας! Ηλία σ´ ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα! Να είσαι πάντα καλά να φτιάχνεις τέτοιες βραδιές! Εσύ κάποια στιγμή θα μας ξεχάσεις, γιατί απλά έκανες άριστα τη δουλειά σου ένα βράδυ. Για εμάς όμως που ήταν το πάρτυ του γάμου μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι εσύ ευθύνεσαι που περάσαμε τόσο τέλεια! Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε! Φιλιά!


Ηλίας & Γεωργία