Πολυεθνικό πάρτυ γάμου Όταν αποφασίσαμε μετά από 9 χρόνια σχέσης να παντρευτούμε, ξέραμε ότι θέλαμε να οργανώσουμε ένα υπέροχο πάρτυ για στενούς φίλους και συγγενείς. Μετά από όλους τους γάμους στους οποίους είχαμε παρευρεθεί ως καλεσμένοι, ξέραμε πως το σημαντικότερο στη μοναδική αυτή στιγμή είναι η διασκέδαση όλων... με καλή μουσική!!!
 It was a dream of mine to get married in Greece. My father, Giasemis was born and raised in Kalamata before starting his family in New York. The summers we visited Greece growing up led to experiences that became deep parts of our family's roots. When my Gregory proposed, and his family were happy to hear of a destination wedding, my family and I only had only a few short months to plan the August…
Κομψός, ευδιάθετος, συνεργάσιμος και οπλισμένος με ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα κέρδισε ακόμα και τους πιο δύσκολους καλεσμένους μας...
Ο Ηλίας ήταν ένα πολυ επιτυχημένο κομμάτι του γαμου μας όπως όλοι οι επαγγελματίες που μας βοήθησαν να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα!
Όταν με την γυναίκα μου αποφασίσαμε να παντρευτούμε θέλαμε στον γάμο μας να γίνει χαμός, ακόμα περισσότερο αφού και στις δύο οικογένειες αρέσει πολύ να χορεύουν.
Ηλία σε ευχαριστούμε πολύ που στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας, το γάμο μας , έδωσες τον πιο ωραίο ρυθμό! Ο επαγγελματισμός σου μοναδικός και η συνεργασία μας άψογη! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! Γιώργος & Θεοδώρα
Θα θέλαμε να σ ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά σου σε μια υπέροχη βραδιά, με τις μουσικές επιλογές που ανταποκρίνονταν φυσικά στο ύφος και στα ακούσματα μας.
''Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το ΠΟΣΟ όμορφα περάσαμε στο γάμο μας!!! Όλο το άγχος που επικρατούσε στην αρχή απλά εξαφανίστηκε τη στιγμή που φτάσαμε στο κέντρο κι άρχισε το party!
Μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ηλία για την άψογη συνεργασία μας καθώς και για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχημένη διεξαγωγή της γαμήλιας μας δεξίωσης.
Παρότι η συνεννόηση για το πρόγραμμα του γάμου μας έγινε κατά κύριο λόγο δια τηλεφώνου και email λόγω αποστάσεως, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.
Με τον Ηλία συναντηθήκαμε μόνο μισή ώρα, λίγες μέρες πριν τον γάμο μας. Ευτυχώς για εμάς, μια ακύρωση στο πρόγραμμα του, μας έδωσε τη χαρά να αναλάβει ο Ηλίας έστω και τελευταία στιγμή τη μουσική στο γάμο μας!
Επειδή είναι ωραίο να αναγνωρίζεις και να ευχαριστείς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, ιδιαίτερα όταν η δουλειά τους είναι εξαιρετική, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που έκαναν την ομορφότερη μέρα της ζωής μας τόσο ξεχωριστή, με τον άψογο επαγγελματισμό τους.
Με Μπακέα στα deck το Belvedere το κάναμε wreck(=ερείπιο)!
Το καλοκαίρι που μας πέρασε (2013) αποφασίσαμε να ενώσουμε τις ζωές μας. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ορίσουμε ημερομηνία και να κλείσουμε την εκκλησία για τις 9 Νοέμβρη. Τα δεύτερο βήμα, ήταν να συνεννοηθούμε με το DJ.
Ως γνήσιοι χορευταράδες αλλά και της αγάπης μας για την μουσική, θέλαμε ο γάμος μας να είναι μια ευκαιρία για ένα μεγάλο ξέφρενο γλέντι προς τιμήν των καλεσμένων μας.
Όταν αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση του γάμου μας, θέλαμε δίπλα μας ανθρώπους επαγγελματίες στους οποίους να μπορούμε να βασιστούμε!
Όταν πήραμε τη μεγάλη απόφαση να κάνουμε το επόμενο βήμα, έμπαινε ο χειμώνας και θέλαμε ο γάμος μας να είναι χειμωνιάτικος, είχαμε στη διάθεσή μας μόνο τέσσερις μήνες! Και όμως... η επιλογή της εποχής μας δικαίωσε απόλυτα!
Φέτος στις 14 Ιουνίου παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου. Μέτα από 16 χρόνια γνωριμίας βάλαμε μπρός να οργανώσουμε ένα φοβερό πάρτυ με τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους. Θέλαμε φυσικά τους καλύτερους επαγγελματίες και πράγματι τους ανιχνεύσαμε! Εδώ λοιπόν φτάνουμε και στον amazing - σούπερ cool DJ, τον Ηλία μας!
Είχαμε κανονίσει να γίνει ο γάμος μας τέλη Ιουν’ιου του 2011 από τα τον Σεπτέμβριο του 2010!!! Πριν κλείσουμε την εκκλησία και τον χώρο που θα γινόταν το γλέντι, τυχαία συναντώ τον Ηλία που εννοείται οτι θα αναλάμβανε την μουσική επιμέλεια του γάμου.
Στις 23 Αυγούστου του 2014 αποφασίσαμε να κάνουμε το γάμο μας...Οι προετοιμασίες άρχισαν λίγους μήνες νωρίτερα, μια από τις πρώτες μας σκέψεις ήταν ότι θέλαμε ένα σχετικά κλειστό γάμο με πολλούς φίλους και καλούς συγγενείς. Ουσιαστικά θέλαμε να κάνουμε ένα όμορφο πάρτι που θα διασκεδάζαμε με τη ψυχή μας!
"Beautiful day" & "I don't want to miss a thing"... τα δύο τραγούδια που ξέραμε ότι θέλαμε να συνοδεύσουν μουσικά τη βραδιά του γάμου μας.
Πριν 4 χρόνια και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου του 2009 ξεκίνησαν όλα για εμένα και τον Τάκη. Η εκδήλωση του γάμου μας έγινε στο εξοχικό κέντρο Κουκούτση.
Πριν καν συναντηθούμε να μιλήσουμε τον ακούσαμε σε άλλο γάμο σαν καλεσμένοι, τα μουσικά ακούσματα μας δεν ταίριαζαν με το ζευγάρι όμως κατάφερε να μας κάνει να χορεύουμε ασταμάτητα.
Ο γάμος μας έγινε στις 12 Ιουλίου 2014, στην Κορώνη Μεσσηνίας και στόχος μας ήταν να περάσουμε τέλεια εμείς και οι καλεσμένοι μας! Από την αρχή των προετοιμασιών, λέγαμε πως για την επιτυχία ενός γάμου χρειάζονται δύο πράγματα, η καλή διάθεση του ζευγαριού και η μουσική! Στην αναζήτηση μας για τον τέλειο dj, ευτυχώς σταθήκαμε τυχεροί και πέσαμε πάνω στον Ηλία!
Αποφασίσαμε να παντρευτούμε με την συμβία μου στα τέλη Ιουνίου 2013, και όντας μακριά (Θες/νίκη), ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η οργάνωση του γάμου-βάφτισης εις τας Καλαμάτας…
Ηλία μου ήσουν υπέροχος...Ήταν ολα τέλεια και σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία... Ήμουν σίγουρη οτι θα έκανες τα αδύνατα δυνατά...Την επόμενη μέρα του γάμου πονούσαν τα πόδια μας!!! Σταύρος & Σοφία *Σχόλιο: Ο γάμος ήταν στις 12.00 το πρωί και άντεξαν μέχρι τις 01.00 το βράδυ!!!
Το σημαντικότερο κομμάτι σε μια εκδήλωση και πολύ περισσότερο σε ένα γάμο είναι εκτός βέβαια από τη διάθεση του ζευγαριού, είναι η μουσική... Η μουσική συντελεί στο να περάσουν καλά οι καλεσμένοι και η βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλους!!!